Olemme luotettava Autoliiton yhteistyökumppani Heinolassa

Tiedustele Autoliiton jäseneduista

Hinauspalvelu VMT-Palvelut Oy on Autoliiton yhteistyökumppani, eli tarjoamme liiton kautta tie- ja hinauspalveluja Päijät-Hämeen ja Etelä-Savon seuduilla liikkuville autoilijoille. Tutustu yhteistyöhömme ja liiton jäsenetuihin tällä sivulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Yhteistyössä Autoliiton kanssa

Toimimme monien muiden auto- ja liikennealan yritysten tapaan yhteistyössä Autoliiton kanssa. Tämä tarkoittaa, että palvelumme ja tuotteemme noudattavat Autoliiton tiukkoja laatuvaatimuksia. Kun autosi on korjauksen tai hinauksen tarpeessa, voit soittaa joko suoraan meille tai Autoliiton tiepalvelunumeroon avun saamiseksi. Jos olet toimialueellamme, Heinolassa, me tulemme välittömästi avuksesi. 


Jäsenyrityksenä vastaamme Autoliiton välittämiin korjaus- ja hinauspyyntöihin mahdollisimman nopeasti. Koska toimimme pääasiassa Päijät-Hämeen ja Etelä-Savon alueella, on meillä eniten yhteistyötä näiden alueiden alaosastojen kanssa. Tutustu Autoliiton Mikkelin osaston yhteistyökumppanilistaan täällä.

Mitä jäsenetuja Autoliitto tarjoaa?

Tavallinen autoilija hyötyy esimerkiksi erilaisista matkailuun ja liikennelakiin liittyvistä neuvontapalveluista. Autoliiton vastuualueeseen kuuluu myös suomalaisten motoristien edunvalvonta. Jäsenenä voit osallistua liiton järjestämille kursseille, kuten liukkaanajon kurssille. Voit myös ottaa osaa liiton sponsoroimille Formula 1 -matkoille. Saat mm. uusimmat kartat, matkaoppaat ja tarvikkeet jäsenhintaan liiton omasta kaupasta.


Lisäksi hyödyt lukuisista alennuksista, joita saat mm. vakuutuksista, katsastuksesta, auton vuokrauksesta, laivalipuista, majoitusliikkeistä ja monista muista tuotteista ja palveluista. Yksi yleisimmin käytetyistä jäseneduista on kilometrimäärien myötä kasvava bensa-alennus.

Jäsenedut on mahdollista ulottaa myös perheenjäsenille tai yritykselle. Jäsenyyksiä on saatavilla monissa eri muodoissa, ja edut vaihtelevat jäsenyysmuodon mukaan. Tutustu jäsenetuihin ja jäsenyyden muotoihin Autoliiton sivuilla.


Autoliiton jäsenenä saat siis mahtavia etuja sekä ilmaispalveluita. Monet näistä palveluista tulevat suoraan meidän kauttamme, joista me sitten laskutamme liittoa. Jäsenyydestä on siis paljon hyötyä sekä sinulle että meille. Mitä enemmän käytät autoa tai jotakin muuta ajoneuvoa työssä tai vapaa-ajalla, sitä hyödyllisemmäksi Autoliiton jäsenyys tulee.