Ammattilaisen tekemä auton huolto Heinolan ja Etelä-Savon alueella

Kysy palveluistamme tai jätä tarjouspyyntö

Hinauspalvelu VMT-Palvelut Oy tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset tiepalvelut paikan päällä kaikille automerkeille Heinolan ja Etelä-Savon seuduilla. Rikkoutuneet tai onnettomuuksissa vaurioituneet autot saavat välitöntä apua ammattitaitoisilta mekaanikoiltamme. Kun kyseessä on auton huolto tai renkaanvaihto, voit luottaa asiantuntemukseemme ja osaamiseemme.

Renkaanvaihto tien päällä

Vaihdamme puhjenneet auton renkaat nopeasti ja tehokkaasti, kun rengasrikko yllättää liikenteessä. Renkaiden korjaus onnistuu myös. Osana renkaanvaihtoa myymme autoosi ja keliin parhaiten sopivat renkaat sopuhintaan. Renkaanvaihdosta ja muista palveluistamme on mahdollista saada alennusta, jos olet Autoliiton jäsen. Tutustu Autoliiton jäsenetuihin, niin pysyt perillä tarjouksista. Liiton alennukset voivat hieman vaihdella, joten kysy meiltä, millaisia jäsenetuja on tarjolla juuri meidän yrityksemme kautta.


Teemme korjaustyöt ja renkaanvaihdot sopimuksen mukaan paikan päällä, jokaisen asiakkaan toiveita noudattaen. Henkilökohtainen palvelu on meille tärkeää, jotta asiakkaamme eivät jäisi meille vieraiksi.

Auton huolto – pienet ja suuret viat kuntoon

Autojen ja tieliikenteen asiantuntijoina tiedämme kaiken autoihin ilmestyvistä yleisimmistä ja harvinaisemmistakin vioista. Teemme autojen huoltoa ja korjausta tien päällä tai kadun kulmassa tinkimättömällä ammattitaidolla. Jos rengas rikkoutuu, tankki tyhjenee tai moottoriin tulee vika, olemme apunasi välittömästi. 


Mekaanikoillamme on kokemusta ja osaamista kaikista automerkeistä. Kerro meille kuitenkin yhteyttä ottaessasi autosi rekisteritunnus, ulkonäkö, sijainti ja ongelman luonne. Pystymme näin varautumaan hyvissä ajoin ajoneuvosi korjaamiseen. 


Hinauksen lisäksi teemme seuraavia huoltotöitä tien varrella:

  • Käynnistysapu
  • Tekninen palvelu (vikojen korjaus)
  • Auton oven avaus
  • Polttoaineen tankkaus
  • Polttoainetankin tyhjennys
  • Vararengaspalvelu
  • Autonvuokraus
  • Muu korvaava kuljetus

Teemme yhteistyötä suomalaisten vakuutusyhtiöiden ja monien autoalan yritysten kanssa. Yhteistyöverkostomme avulla takaamme asiakkaillemme kattavan palvelun kaikissa tilanteissa.


Teemme pieniä korjaustöitä ja auton huoltoa myös viikonloppuisin Heinolassa sijaitsevasta toimipisteestämme käsin. Varsinaisia aukioloaikoja meillä ei ole, joten soita meille rohkeasti mihin aikaan tahansa onnettomuuden sattuessa. Palvelumme ovat erittäin joustavat ja tarpeitasi mukailevat, joten älä epäröi soittaa meille aamuisin tai iltaisin ongelmatilanteissa. Muista tutustua myös hinauspalveluihimme.

Tutustu hinauspalveluihin