Nopea ja asiantunteva autojen hinaus Heinolan ja Etelä-Savon alueella

Soita hinausauto tai mekaanikko apuun

Hinauspalvelu VMT-Palvelut Oy on hinaus- ja tiepalveluiden asiantuntija Heinolan ja Etelä-Savon seuduilla. Puhelinpäivystyksemme on auki vuorokauden ympäri, 24/7. Pian soittosi jälkeen saavumme paikalle tutustumaan tilanteeseen ja autosi hinaustarpeeseen. Tämän jälkeen ryhdymme töihin saadaksemme sinut mahdollisimman nopeasti takaisin liikenteeseen. Tarjontaamme kuuluvat kaikki hinauspalvelut sijaisauton vuokrauksesta erilaisten ajoneuvomallien hinaukseen.

Hinauspalvelut ja sijaisauto

Jäikö autosi jumiin ojaan, parkkihalliin, kadulle tai pöpelikköön? Hinauspalvelumme avulla autosi saadaan varmasti liikkeelle mistä tahansa! Hinauspalvelu VMT-Palvelut Oy tuo välittömän avun Päijät-Hämeen ja Etelä-Savon alueen autoilijoille vain yhdellä puhelinsoitolla. Sinun ei tarvitse soitella useampaan paikkaan tai arpoa palveluntarjoajien välillä: me hoidamme kaiken puolestasi. Tarjoamme kaikki yleisimmät hinaus- ja tiepalvelut Autoliiton vaatimusten mukaisesti.

Hinaamme autosi joko tien varrelta tai vedämme sen ojasta tilanteen mukaisesti. Tehokkaalla kalustolla ja ammattitaitoisella otteella pystymme hoitamaan hankalatkin hinaukset ongelmitta. Kiireellisissä tapauksissa meille on soitettava puhelimitse, mutta kiireettömissä tapauksissa voit olla yhteydessä myös sähköpostitse. Huolehdimme hinauksen yhteydessä myös tarvittavien vakuutusyhtiölle toimitettavien paperien täyttämisestä sopimuksen mukaan.


Meiltä saat myös käyttöösi edulliseen hintaan kätevän sijaisauton hinauksen yhteydessä. Vuokra-autollamme pääset jatkamaan nopeasti matkaa samalla, kun oma autosi viedään korjattavaksi. Kysy meiltä lisää vuokra-autostamme.


Hinaamme normaalisti liikenteessä rikkoutuneita henkilöautoja, mutta tarvittaessa myös raskaampien ajoneuvojen, kuten pakettiautojen, traktorien ja matkailuautojen, hinaus sujuu ongelmitta. Raskaan kaluston hinaus on normaalia hankalampaa, joten sen suorittaminen ja hinta katsotaan tapauskohtaisesti. Hinauspalveluiden lisäksi tarjoamme kaikki yleisimmät tiepalvelut sujuvan matkan takaamiseksi. Tutustu tiepalveluihin tarkemmin niiden omilla sivuilla.

Huomioitavaa hinauksesta ja tiepalveluista

Jos autosi kaipaa hinausta Heinolassa tai Etelä-Savon alueella, soita suoraan Hinauspalvelu VMT-Palvelut Oy:lle. Muista mainita puhelussa ensin autosi rekisterinumero, autosi sijainti sekä yleiskuvaus ongelman luonteesta. Näiden tietojen pohjalta meidän on helpompaa auttaa sinua. 


Tilanteesta riippuen lähetämme avuksesi joko hinausauton tai tavallisen huoltoauton korjaamaan liikenteessä sattuvat yleiset viat. Useimmiten mekaanikko saa korjattua pikkuviat helposti paikan päällä, jolloin kalliimpaa hinauspalvelua ei tarvita.

Jos auto ei liiku, ensin kannattaa tarkastaa, onko polttoaine loppunut. Jos näin on päässyt käymään, tuomme täyden kanisterin bensaa tai dieseliä autoasi varten. Viimeisenä ratkaisuna on tietysti auton hinaus. Muista laittaa turvakolmio riittävän kauas esille ja soittaa heti meille tai Autoliiton numeroon kaikissa ongelmissa ja onnettomuustilanteissa. 


Hinauspalveluiden hinnat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Viikonloppuisin hinnat tietysti nousevat. Voit tiedustella hinnoistamme lisää suoraan meiltä.